Geen gewone steenhandel, wij doen veel meer!

Infra en Bouw is gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van bestratingsmaterialen en bouwmaterialen. Dat doen bij al bijna 20 jaar met veel enthousiasme. Hiermee leveren wij een succesvolle bijdrage aan de projecten van onze professionele- en particuliere opdrachtgevers in Nederland en België. Of het nu om grote of kleine partijen gaat, wij helpen u graag!

Bestratingsmaterialen

Het brede assortiment van Infra en Bouw is niet vergelijkbaar met dat van een reguliere steenhandel of tegelhandel. Zo treft u niet alleen diverse soorten klinkers aan maar ook betonbanden/ trottoirbanden en opvulmaterialen. Wij bieden veelal nieuwe A-keus, B-keus (handelskwaliteit) of gebruikte materialen aan. Tevens kunt u bij ons terecht voor advies, transport en deskundige vakmensen voor het bestraten of asfalteren.

Voordelige bouwmaterialen

Naast bestrating, tuinstenen of materialen voor erfverharding bent u bij Infra en Bouw ook voor bouwmaterialen aan het juiste adres. Bent u op zoek naar voordelige hout (OSB) of kunststof plaatmaterialen, dakpanplaten, afvoer-/ rioolbuizen? Bekijk het online aanbod, zo krijgt u een actueel beeld van ons aanbod. Mocht u desondanks zeer specifieke materialen niet kunnen vinden, plaats dan een zoekopdracht. De kans is groot dat wij u toch kunnen helpen! Infra en Bouw beschikt namelijk over een groot netwerk handelspartners voor (bijna) ieder product! Ook voor andere vragen kunt u terecht via tel.: +31 (0) 6 54 21 21 36. Daag ons uit om uw project (kosten)efficiënt en betrouwbaar uit te voeren.

Wij verheugen ons op uw reactie!

Leo Kouwenhoven

Bekijk ook onze online brochure!

Sfeer 03 betonklinkers