Betonplaten 200 x 200 cm

Infra en Bouw levert betonplaten, deze worden ook vaak industrieplaten of Stelconplaten genoemd. De betonplaat is in vele soorten en maten leverbaar. De betonplaat van 200 x 200cm wordt met name toegepast bij bedrijven. Denk hierbij aan de agrarische sector voor erfverharding, sleufsilo’s en kavelpaden en op bedrijfsterreinen rondom laad en los faciliteiten.

Soorten betonplaten

Infra en bouw levert verschillende soorten industrieplaten. Met en zonder stalen rand, diverse kwaliteiten voor verschillende aslasten en in diverse maten zoals bijvoorbeeld de compacte betonplaat. Wij vernemen graag uw wensen en bieden een scherpe prijs zodat u uw terrein voordelig kunt verharden.

Eenvoudig te leggen

Betonplaten of industrieplaten zijn makkelijk te leggen en blijven ook verplaatsbaar. De industrieplaat is dus ook ideaal bij een tijdelijke situatie, bijvoorbeeld op bouwterreinen. Infra en Bouw levert de sterke industrieplaten op de door u gewenste locatie en kan deze ook op hun plek leggen. Zo nemen wij u een zorg uit handen.

Combineren met andere betonelementen

Betonplaten of Stelconplaten laten zich uitstekend combineren met de keerwanden en megablokken uit het leveringsprogramma van Infra en Bouw.

Contact

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend advies, een scherpe prijs en uw bestelling. Vraag ook naar onze tweedehands betonplaten. Wij helpen u graag!