Gebruikte betonklinkers los geleverd

Bent u op zoek naar goedkope bestrating? Heeft u dan al eens aan gebruikte betonklinkers of straatklinkers gedacht? Als gespecialiseerde steenhandel levert Infra en Bouw grote en kleine partijen voordelige klinkers, los gestort of keurig op pallet gestapeld. Deze tweedehands betonklinkers hebben wij altijd op voorraad. Om u de scherpste prijs te kunnen bieden leveren wij uw bestratingsmaterialen ook vaak direct uit het werk in uw regio.

Transport en opvulmaterialen

De gebruikte betonklinkers worden desgewenst voor de deur afgeleverd. Heeft u nog opvulmaterialen zoals gebroken puin of zand nodig? Ook dat regelt Infra en Bouw. Net zoals een vakkundige stratenmaker die handmatig of machinaal kan bestraten. U ziet, onze service gaat verder dan alleen het leveren van bestratingsmaterialen!

Liever Waaltjes leggen? Of een ander alternatief?

Toch liever geen gebruikte betonklinker voor uw bestrating? Denk dan eens aan de sierbestrating van Infra en Bouw. In veel situaties is bijvoorbeeld een Waaltje een uitstekend alternatief. Voor grote oppervlakten bij (agrarische) bedrijven is de industrieplaat of betonplaat een veel gebruikte erfverharding. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Prijsopgave voor uw bestrating

Regel uw erfverharding slim en voordelig en bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

Ook goedkope nieuwe betonklinkers

Bekijk ook onze voordelige nieuwe A-keus of B-keus betonklinkers.

Prijsaanvraag

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (optioneel)

Plaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Interesse in (producten/diensten) (verplicht)

Gewenste hoeveelheid (verplicht)

Vink het vakje aan
[recaptcha]