Betonklinkers B-keus

Voordeligste nieuwe betonklinkers treft u bij Infra en Bouw! De betonklinkers B-keus hebben een zeer gunstige prijs en zijn leverbaar in diverse kleuren en diktes. Een klinker uit de kwaliteitsklasse B is optisch nauwelijks van een A-keus te onderscheiden.

Betonklinkers in vele kleuren en maten

Betonklinkers zijn standaard leverbaar in de kleuren: zwart, grijs en heide. Informeer ook naar de speciale partijen. Afhankelijk van het gebruiksdoel kunt u kiezen voor een bepaalde dikte van de klinker. Zo zijn er betonklinkers leverbaar van bijvoorbeeld 8cm, 10cm of 12cm. Wij adviseren u graag!

Betonklinkers voor elk budget

Infra en Bouw heeft voor elk budget een passende oplossing! Kies u toch liever voor een A-klasse betonklinker? Geen probleem, die bieden wij ook tegen scherpe prijzen. Gaat u liever voor een gebruikte betonklinker? Dat is eveneens geen probleem. Infra en Bouw levert dagelijks partijen gebruikte betonklinkers op pallet of los gestort.

Transport en opvulmaterialen

De nieuwe betonklinkers worden uiteraard op het door u gewenste adres afgeleverd. Wilt u nog opvulmaterialen zoals gebroken puin of zand kunt u natuurlijk direct mee bestellen? Infra en Bouw levert immers een compleet programma bestratingsmaterialen. Net zoals vakkundige stratenmakers die handmatig of machinaal bestraten.

Prijsopgave voor uw betonklinkers

Heeft u hulp nodig of wilt u direct een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Maak uw wensen kenbaar en bel of mail ons gerust!

Prijsaanvraag

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (optioneel)

Plaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Interesse in (producten/diensten) (verplicht)

Gewenste hoeveelheid (verplicht)

Vink het vakje aan
[recaptcha]