Nieuwe betonklinkers

Voordelige nieuwe betonklinkers treft u in het complete assortiment bestratingsmaterialen van Infra en Bouw! Deze betonklinkers zijn leverbaar in diverse kwaliteiten, kleuren en diktes. Afhankelijk van uw wensen en budget biedt Infra en Bouw de juiste partij klinkers voor uw erfverharding of tuinaanleg.

Betonklinkers A-keus

Kiest u voor de kwaliteitsklasse A, dan ben u zeker van een uitstekende betonklinker tegen een zeer gunstige prijs. Uw oprit of bedrijfsterrein verdient toch zeker een nette betonklinker? Deze betonklinkers zijn standaard leverbaar in de kleuren: zwart, grijs en heide. Informeer ook naar de overige partijen.

B-keus of gebruikte betonklinkers

Heeft u liever een klinker uit kwaliteitsklasse B? Geen probleem, ook die levert Infra en Bouw. De optische met een A-keus klinker verschillen zijn echt minimaal maar de prijs is nog aantrekkelijker. En wilt u echt voordelig uit zijn? Dan kiest u voor de duurzame oplossing, de gebruikte betonklinker. Deze is leverbaar op pallet of los gestort. U ziet Infra en Bouw heeft voor elk budget een passende oplossing!

Transport en opvulmaterialen

De nieuwe klinkers worden netjes op de gewenste locatie afgeleverd. Heeft u nog opvulmaterialen zoals gebroken puin of zand nodig? Ook dat regelt Infra en Bouw. Net zoals vakkundige stratenmakers die handmatig of machinaal bestraten. U ziet, onze service gaat verder dan alleen het leveren van bestrating!

Prijsopgave voor uw betonklinkers

Regel uw bestrating efficiënt en voordelig! Maak uw wensen kenbaar, bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Prijsaanvraag

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (optioneel)

Plaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Interesse in (producten/diensten) (verplicht)

Gewenste hoeveelheid (verplicht)

Vink het vakje aan
[recaptcha]